SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Page 1 of 42 1 2 3 41 42 >
Topic Options
#276093 - 11/20/09 11:26 AM Where is OS4
Tony Hughes Offline
Senior Member

Registered: 01/30/06
Posts: 3930
Well Guys,

AJ's back, OS4 nowhere to be seen, I thought AJ would have been bubbling about it, our UK dealer says OS4 will blow your socks off, I've stopped wearing them just in case, does anyone have the sheet music to "Promises" or "Memories" . Ketron an enigma rolled up into an enigma.

Look do you think anyone at Ketron gives a toss about OS4, HHD going down and a backup disk, KB locking up, sound card packing in, software bugs from OS1.0, like the hell they are. sheet music to The Unfinished Symphony will do!

Cheers


[This message has been edited by Tony Hughes (edited 11-20-2009).]
_________________________
Tyros 4/Pair SR 350/ PC with a i8 intel chip, XENYX 802, Ford Focus 2 litre/Tascam DR07/Brother printer/Designjet 500/ our Doris/5 Grandchildren/ white boxers short Kymart shipped over and Typhoo Tea Earl Grey

Top
#276094 - 11/20/09 11:48 AM Re: Where is OS4
Irishacts Offline
Senior Member

Registered: 11/18/01
Posts: 1631
Loc: Ireland
World Exclusive screen shot preview of OS 4.0



Sorry I really couldn't resist doing that

Top
#276095 - 11/20/09 11:53 AM Re: Where is OS4
miden Offline
Senior Member

Registered: 01/31/06
Posts: 3353
Loc: The World
ROTFLAMO !!!

Superb James..have'nt had a laugh like that for a while.

Great timing

Dennis

Top
#276096 - 11/20/09 11:55 AM Re: Where is OS4
Tony Hughes Offline
Senior Member

Registered: 01/30/06
Posts: 3930
Quote:
Originally posted by Irishacts:
World Exclusive screen shot preview of OS 4.0



Sorry I really couldn't resist doing that



James,
Thatís not nice but what a wizard wheezes, are you beta testing Audya, if you are you are going to need counseling, is this why AJ gone off. I need a USB Musikant stick - who is importing them into the UK. Sod OS4 it's never going to beat that stick. BTW you little sod, you have made the blue page up using photoshop 7, you should have made it in green.




[This message has been edited by Tony Hughes (edited 11-20-2009).]
_________________________
Tyros 4/Pair SR 350/ PC with a i8 intel chip, XENYX 802, Ford Focus 2 litre/Tascam DR07/Brother printer/Designjet 500/ our Doris/5 Grandchildren/ white boxers short Kymart shipped over and Typhoo Tea Earl Grey

Top
#276097 - 11/20/09 12:08 PM Re: Where is OS4
Tony Hughes Offline
Senior Member

Registered: 01/30/06
Posts: 3930
Don,
Have you seen this ,like the hell don't load OS4 on yet, your kb will go into self destruct, Iíll bet UnionGuy is laughing his **** off at all this, he got out in time, itís all behind him, mind you I told him to get rid and like a humpty dumpty Iíve still got mine, still thereís always ebay.
_________________________
Tyros 4/Pair SR 350/ PC with a i8 intel chip, XENYX 802, Ford Focus 2 litre/Tascam DR07/Brother printer/Designjet 500/ our Doris/5 Grandchildren/ white boxers short Kymart shipped over and Typhoo Tea Earl Grey

Top
#276098 - 11/20/09 01:17 PM Re: Where is OS4
DanO1 Offline
Senior Member

Registered: 01/31/01
Posts: 3602
Loc: Maryland
Ketron does care and 4.0 will be released.

I'll assume you would like 4.0 released when it is ready ? Right ?
_________________________
dansmusicgear@aol.com
https://www.reverbnation.com/danoneil?profile_view_source=profile_box

Top
#276099 - 11/20/09 01:21 PM Re: Where is OS4
DonM Offline
Senior Member

Registered: 06/25/99
Posts: 14973
Loc: Benton, LA, USA
I play mine from four to six hours every day, and I haven't had a single freeze or lockup.
I made a studio-class recording with it today, for a friend who will put a harmonica track on it.
I'm looking forward to OS4, but I haven't had any problems with OS3.
You seem to be snake-bit when it comes to the Audya. Hope it works out for you eventually.
The sound card went out on the one I had earlier, but no problems with this one.
AJ said we might see OS4 by next Friday, but he is at the mercy of the guys in Italy.
DonM
_________________________
DonM

Top
#276100 - 11/20/09 01:30 PM Re: Where is OS4
leezone Offline
Senior Member

Registered: 06/24/08
Posts: 3097
i know where OS4 is

it's in the Ketron Italy Labs

Top
#276101 - 11/20/09 02:16 PM Re: Where is OS4
Gunnar Jonny Offline
Senior Member

Registered: 04/01/01
Posts: 3776
Loc: Norway
Quote:
Originally posted by leezone:
i know where OS4 is

it's in the Ketron Italy Labs



Well, that's probably the best place it can be until it's tested beyond limits and runs
stable. Also hardware problems we can read about both here at SZ and elsewhere most come
to an end.
I would love to get hands on Audya, but I'm a bit "scared" by all negative experiences
and comments from many users. I also refuse to get robbed to become a betatester, but if
Ketron deside to place the pricelevel to match the other top arr. kb. brands, I might go
for a ride.

Anyway, it's nice to see some positive remarks as we see from DonM, looks like it's some
hope for the future releases.

Cheers
GJ
_________________________
Cheers & Happy Playing. smile
GJ
_______________________________________________
"Success is not counted by how high you have climbed
but by how many you brought with you." (Wil Rose)

Top
#276102 - 11/20/09 03:00 PM Re: Where is OS4
leezone Offline
Senior Member

Registered: 06/24/08
Posts: 3097
i'd like to see the AUDYA at $3999 or less

Top
Page 1 of 42 1 2 3 41 42 >

Moderator:  Admin 



Help keep Synth Zone Online