SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Topic Options
#226562 - 02/08/08 08:30 PM More questions
zuki Offline
Senior Member

Registered: 09/20/02
Posts: 4477
Loc: Michigan
OK,

I want to start from scratch and load in the latest software from Korg.

I have them on my desktop in zip files.

When I open the zips, it has the pdfs and a .pkg (0S) and a .BKP (Resourses).

Do I just transfer the .pkg and .BKP onto my pen drive and install that way? The media just mentions .set files?? Confusing.

I don't want to start my custom list until I get this thing updated in order to capture the default songs I already lost.

Thanks for any help.

zuki
_________________________
Korg PA3X / QSC 8.2s / Zedi-6FX / Tascam DP24CD / Baby Blue and Encore 300 mics / Zoom Q8

Top
#226563 - 02/08/08 09:54 PM Re: More questions
zuki Offline
Senior Member

Registered: 09/20/02
Posts: 4477
Loc: Michigan
I was able to load in the OS, but cannot figure out how to load resources.

It shows up on the screen as Pa800_res_v150.BKP.

When I hit "load", it disappears.

The only way to get it on the screen is by hitting "copy"

I'm lost........the manual doesn't help!
_________________________
Korg PA3X / QSC 8.2s / Zedi-6FX / Tascam DP24CD / Baby Blue and Encore 300 mics / Zoom Q8

Top
#226564 - 02/08/08 10:06 PM Re: More questions
rikkisbears Offline
Senior Member

Registered: 12/22/02
Posts: 5758
Loc: NSW,Australia
Hi Zuki,
is it in a note along with the download??

I know I brought the subject up on the korg forum, & probably answered my own question, I'll see if I can find it.
I did upgrade mine also, but can't remember what I did off the top of my head.

best wishes
Rikki

Quote:
Originally posted by zuki:
I was able to load in the OS, but cannot figure out how to load resources.

It shows up on the screen as Pa800_res_v150.BKP.

When I hit "load", it disappears.

The only way to get it on the screen is by hitting "copy"

I'm lost........the manual doesn't help!
_________________________
best wishes
Rikki 🧸

SX900, P121 Piano, Band in a Box 2020
V Arranger/Ketron SD2

Top
#226565 - 02/08/08 10:10 PM Re: More questions
zuki Offline
Senior Member

Registered: 09/20/02
Posts: 4477
Loc: Michigan
Thanks Rikki,

There are instructions for loading the OS, but none for the resources. The pdf says to consult the manual?

zuki
_________________________
Korg PA3X / QSC 8.2s / Zedi-6FX / Tascam DP24CD / Baby Blue and Encore 300 mics / Zoom Q8

Top
#226566 - 02/08/08 10:25 PM Re: More questions
rikkisbears Offline
Senior Member

Registered: 12/22/02
Posts: 5758
Loc: NSW,Australia
Hi Zuki,
it's under Media Edit Mode
Utility
Full Restore of resources.
Page 235 of Manual Vers 1.

May be on a different page if you have a newer manual..
best wishes
Rikki

Quote:
Originally posted by zuki:
Thanks Rikki,

There are instructions for loading the OS, but none for the resources. The pdf says to consult the manual?

zuki
_________________________
best wishes
Rikki 🧸

SX900, P121 Piano, Band in a Box 2020
V Arranger/Ketron SD2

Top
#226567 - 02/08/08 10:34 PM Re: More questions
zuki Offline
Senior Member

Registered: 09/20/02
Posts: 4477
Loc: Michigan
THANKS, DOUBLE THANKS RIKKI,

Loading it in right now...should be up and running in the morning, but gotta hit the hay now.

zuki
_________________________
Korg PA3X / QSC 8.2s / Zedi-6FX / Tascam DP24CD / Baby Blue and Encore 300 mics / Zoom Q8

Top

Moderator:  Admin 



Help keep Synth Zone Online