SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Page 1 of 3 1 2 3 >
Topic Options
#467093 - 03/06/19 02:21 PM SD4 Question
Bernie9 Offline
Senior Member

Registered: 09/21/02
Posts: 4894
Loc: Port Charlotte,FL,USA
Since I had no luck with my question on updating problems, let me ask if the two updates are that important to basic functions.
_________________________
pa4X 76 ,SX900, Audya 76,Yamaha S970 , vArranger, Hammond SK1, Ketron SD40, Centerpoint Space Station, Bose compact

Top
#467105 - 03/06/19 05:47 PM Re: SD4 Question [Re: Bernie9]
Shade of pale Offline
Member

Registered: 02/21/05
Posts: 248
Loc: Allen, TX, USA
So sorry couldn’t help you Bernie, I have no clue, I haven’t myself updated my Audya 5 since I bought it, hopefully someone will answer your question soon, it’ll be good to know
_________________________
Tye

SD9, Audya5, Genos, SD7, Roland XP60, 2 Yamaha DSR12, 2 Yamaha Sub, 2 Turbosound 2000

Top
#467123 - 03/07/19 12:52 AM Re: SD4 Question [Re: Bernie9]
Bernie9 Offline
Senior Member

Registered: 09/21/02
Posts: 4894
Loc: Port Charlotte,FL,USA
To avoid any confusion, I am speaking of the SD4, and not my SD40,
_________________________
pa4X 76 ,SX900, Audya 76,Yamaha S970 , vArranger, Hammond SK1, Ketron SD40, Centerpoint Space Station, Bose compact

Top
#467156 - 03/07/19 09:45 AM Re: SD4 Question [Re: Bernie9]
hammer Offline
Senior Member

Registered: 01/27/08
Posts: 2283
Loc: Texas
Bernie,
A few years back I did a recommended upgrade to my Ketron SD2 and it completely killed the unit. Dan tried to help but to no avail. AJ finally replaced the unit.

Deane

Top
#467163 - 03/07/19 11:47 AM Re: SD4 Question [Re: Bernie9]
Bernie9 Offline
Senior Member

Registered: 09/21/02
Posts: 4894
Loc: Port Charlotte,FL,USA
I forgot about that. Thanks Deane
_________________________
pa4X 76 ,SX900, Audya 76,Yamaha S970 , vArranger, Hammond SK1, Ketron SD40, Centerpoint Space Station, Bose compact

Top
#467175 - 03/07/19 03:59 PM Re: SD4 Question [Re: Bernie9]
DAN.2000 Offline
Senior Member

Registered: 08/09/01
Posts: 1109
Loc: FRANCE
SD2 is very easy to kill with the upgrade. I did it myself too smile

I never heard for now a SD4 killed by the upgrade, because it is done by USB and not MIDI
_________________________
Regards,

Dan
https://www.varranger.com

Top
#467194 - 03/08/19 01:36 AM Re: SD4 Question [Re: Bernie9]
Bernie9 Offline
Senior Member

Registered: 09/21/02
Posts: 4894
Loc: Port Charlotte,FL,USA
I haven't got the number for the first upgrade, but, for now I want to know if the upgrade is important for use in vArranger?
_________________________
pa4X 76 ,SX900, Audya 76,Yamaha S970 , vArranger, Hammond SK1, Ketron SD40, Centerpoint Space Station, Bose compact

Top
#467200 - 03/08/19 05:03 AM Re: SD4 Question [Re: Bernie9]
DAN.2000 Offline
Senior Member

Registered: 08/09/01
Posts: 1109
Loc: FRANCE
I think the latest SD4 update is 1.32 and corrects some bugs with some midi messages over USB or over MIDI
_________________________
Regards,

Dan
https://www.varranger.com

Top
#467203 - 03/08/19 06:44 AM Re: SD4 Question [Re: DAN.2000]
freakman Offline
Member

Registered: 10/05/15
Posts: 85
Hi,

Yes,
the last update is 1.32.
You can see it by pressing 0, holding it and turning it on.
Then it will be shown in the display.
_________________________
Freakman

Top
#467204 - 03/08/19 06:48 AM Re: SD4 Question [Re: Bernie9]
Bernie9 Offline
Senior Member

Registered: 09/21/02
Posts: 4894
Loc: Port Charlotte,FL,USA
Thank you Dan, AJ just told me to forget it. Like you say, it is a minor bug fix, and does not do anything for use with vArranger. I will tell my friend we are good to go with the SD4 as is. He will buy VA2 when he returns.
_________________________
pa4X 76 ,SX900, Audya 76,Yamaha S970 , vArranger, Hammond SK1, Ketron SD40, Centerpoint Space Station, Bose compact

Top
Page 1 of 3 1 2 3 >

Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online