SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Topic Options
#36970 - 10/16/10 08:32 PM Not saving Registrations properly
Rusty 999 Offline
Member

Registered: 04/24/10
Posts: 225
Loc: Ireland
Is it possible that my audya 4 is not saving the registerations properly or am I doing something incorrectly.
Its just that sometimes I set up a registration the way i would like it to play back and when ready i press save-then name it-click save fader settings[think thats what its called] and then confirm
However sometimes when i go back to that reg I find that it sounds completely different to what i thought i had saved

Top
#36971 - 10/17/10 01:21 AM Re: Not saving Registrations properly
Dusan Offline
Member

Registered: 05/04/09
Posts: 541
Loc: Slovenija
That is standart on first Audya too....
Cant fined a solution for that but all faults is in OS.
BDW,I dont recive your E mail yet...

Top
#36972 - 10/17/10 02:53 AM Re: Not saving Registrations properly
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 388
Loc: Portugal
yes i had the same problem as you may find in the topic 'another registration problem'. Now i can visualize the volume number changes by selecting the button registration and not on main view but the problem is that im not hearing the real change of volume.

Top
#36973 - 10/17/10 08:57 AM Re: Not saving Registrations properly
Rusty 999 Offline
Member

Registered: 04/24/10
Posts: 225
Loc: Ireland
Well then if thats the case and if AJ is reading this can you please advise.
If it is a os problem then that is a serious one for all of us ?
Thanks

Top

Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online