SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Topic Options
#346408 - 07/04/12 10:49 AM Ketron Audya style compiler
Dusan Offline
Member

Registered: 05/04/09
Posts: 558
Loc: Slovenija
Haw to used Ketron Style compiler if that program dont want to load eny style.I try to load original Audya style,style from SD5 and ather ketron instruments,bud with no lack.
Always I recive mesage like:bad file or unknow file....
Is there some global setings in Windows OS or what????
I just vant to modifije existing Audya or SD style.

Thanks for advice.

Top
#346410 - 07/04/12 11:29 AM Re: Ketron Audya style compiler [Re: Dusan]
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 389
Loc: Portugal
Yes it is a bug that ketron insists to not solve

Top
#346411 - 07/04/12 12:25 PM Re: Ketron Audya style compiler [Re: filipelou]
Dusan Offline
Member

Registered: 05/04/09
Posts: 558
Loc: Slovenija
Thanks Filipe.
Cant say anaf strong haw I am engry on Ketroners Ma..er fa...rs who insist on that deth situation.OS dasent work properly on Audya,Style Compiler haw a bugs,upgrade of OS on Audya dont coming out and that is realy frustrating.I fil like [potty mouth] along on the road cos Ketroners dont haw care for users who pay for hes instruments who dosent work....

Top
#346421 - 07/05/12 12:39 AM Re: Ketron Audya style compiler [Re: Dusan]
Tonewheeldude Offline
Moderator

Registered: 01/21/10
Posts: 1529
I am using Windows 7 Professional on a ThinkPad T60 and it works perfectly for me. Have you made sure your using the latest version?

Top
#346422 - 07/05/12 01:12 AM Re: Ketron Audya style compiler [Re: Dusan]
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 389
Loc: Portugal
Latest version.What latest version? I only saw one version for download in ketron page since i have the keyboard,since 2 years ago.


Edited by filipelou (07/05/12 01:12 AM)

Top
#346423 - 07/05/12 01:32 AM Re: Ketron Audya style compiler [Re: Dusan]
Tonewheeldude Offline
Moderator

Registered: 01/21/10
Posts: 1529
i have version 10.3

Not sure if this is different to yours, whatever- it works fine. I am able to open both SD and Audya styles without any problems. However it will not load .PAT files from other ketron keyboards (e.g. SD1)

I presume you are working from styles located on your local machine? Style compiler needs to be able to create a folder in the same directory as the file you are opening, so if you are working from a write protected drive or you do not have sufficient privileges to write to that folder then you will run into problems.

Top
#346424 - 07/05/12 01:41 AM Re: Ketron Audya style compiler [Re: Dusan]
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 389
Loc: Portugal
Can you open audya styles with user audio drums???

Top
#346430 - 07/05/12 05:58 AM Re: Ketron Audya style compiler [Re: Dusan]
Tonewheeldude Offline
Moderator

Registered: 01/21/10
Posts: 1529
I will try later.

But if you and Dusan cannot even open the SD5 and Audya styles then you have a problem.

Top
#346433 - 07/05/12 06:50 AM Re: Ketron Audya style compiler [Re: Tonewheeldude]
Dusan Offline
Member

Registered: 05/04/09
Posts: 558
Loc: Slovenija
Thanks Tone for replay.
Its perfectly strange cos I am engry on first day when i purches a Ketron instrument.I was made a perfect mistake cos i change Yamaha for Ketron.

I do exsactly like you say.Open new folder and namet them like is Pat file name.Cant open Audya original file also SD5 file.Realy dont know what more to say.Compiler dont work.
I used a new version and i thing user manual is not the same like in older version.Dont explain haw to handle with exsisting style,haw to load and haw to transfer Midi to Sonar or ather sequencer.If I remember whel in oldest version that kinde of information exsisting in manuals.So if you haw a oldest manual please send me that PDF file on my mail.

Mail is:elektaco@t-2.net

Thanks for help (what i cant expect from Ketroners)

Top
#346721 - 07/10/12 09:21 AM Re: Ketron Audya style compiler [Re: Dusan]
Ketron User Offline
Member

Registered: 02/02/02
Posts: 214
Hello,

I can open the AudyaStyles that where already on harddisk in version 41B, but the newer ones from version 42B refuse to load in the StyleCompiler. Message says : checksum error

Hope this will be corrected, perhaps with a new updated StyleCompiler...

Regards,


Carlo.

Top

Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online