SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Topic Options
#333196 - 11/06/11 07:06 AM Outpouts Like I Want
amitayv Offline
Junior Member

Registered: 12/02/10
Posts: 13
Maybe there is possibility to separate the drums and bass and
The guitar Acc ?
Drums Separate ch
Bass separate ch
Etc

Top
#333208 - 11/06/11 10:30 PM Re: Outpouts Like I Want [Re: amitayv]
Sokratis 1974 Offline
Member

Registered: 06/06/10
Posts: 722
Loc: Hellas, Creta, Iraklion
Yes.. You can..
Press:
MENU/OUTPUT ASSING
F 1-OUTPUT 3&4 or 3 and 4

F 2-OUTPUT 1&2 Drums or 1 and 2 (for the Drums and Percusions instruments). Here you can to send a sound of Drums in Output 1&2 or 1 and 2, for example Kick in Output 1, Snare in Output 2, or only Kick in 1&2 (stereo) etc..

F 3-OUTPUT 1&2 or 1 and 2 for the Right hand, all the Drums and Midi 1.

(IMPORTANT)
All sounds in any Output is without DSP effects...
You can to apply Effects with a external Effect processor like Lexicon, TC, ect..
_________________________
Style Producer, Sound Engineer, Sound Design.
Yamaha Genos, Ketron Audya 76, Audya 5, SD1, Korg Pa3x, microarranger, Roland Fantom G6, V-Synth XT, XV-5080, SH201, D-50, Novation KS4, Dave Smith Evolver

Top
#333271 - 11/09/11 07:55 AM Re: Outpouts Like I Want [Re: Sokratis 1974]
Rusty 999 Offline
Member

Registered: 04/24/10
Posts: 225
Loc: Ireland
Sokratis, I will ask you this question as you seem to know what you are talking about regarding ketron gear. I posted elsewhere but got no reply so heres hoping you might know this


I recently purchased an 8inch tv and tried to hook it up to my Midjay plus but it will not synch for some reason. It does not have a vga connection on the tv as its only got a USB port and it came with a usb to vga cable.
I now read in the midjay manual the following: :"Also using a specialized optional adaptor for RGB/Video (obtainable from your KETRON dealer), it is also possible to connect the MIDJAY to a regular color TV through regular composite video cables".

Is anyone using one of these tv monitors ? And secondly does anyone know about the adapter mention ablove
Rusty

Top
#333273 - 11/09/11 08:45 AM Re: Outpouts Like I Want [Re: amitayv]
Ketron_AJ Offline
Moderator

Registered: 03/21/01
Posts: 3336
Loc: Middletown, DE
Rusty 999,

The special adaptor in question is one you would have to get from your Ketron dealer. This allows you to connect from the RGB output behind the Midijay to a RCA video input behind your TV.

You could also go to a specialized computer hardware store and purchase this device.

Hope this helps.

Thanks,

AJ [Sokratis - please add where applicable smile ]
_________________________
[KETRON - USA]
Design Engineer & Product Specialist.
www.KetronAmerica.com

Top
#333278 - 11/09/11 04:20 PM Re: Outpouts Like I Want [Re: Ketron_AJ]
amitayv Offline
Junior Member

Registered: 12/02/10
Posts: 13
Hello again
I tried to do what you said but...
When i push f1 for out 34 when i move with
The cursors i have only 3+4 or main that's it
No 3 alone option or 4 alone option
So?
Someone have the same problem?

Top
#333481 - 11/16/11 02:08 PM Re: Outpouts Like I Want [Re: amitayv]
sparky589 Offline
Senior Member

Registered: 11/12/11
Posts: 1438
Loc: NJ
What unit are you using? Ketron dropped the 4 outputs after the X-series and went to stereo out only. I think it may be back with the audya 4???
_________________________
The older I get, the better I was..

Top
#333537 - 11/18/11 12:07 PM Re: Outpouts Like I Want [Re: sparky589]
amitayv Offline
Junior Member

Registered: 12/02/10
Posts: 13
I Have the audya 4 and the last update

Top

Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online