SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Page 1 of 2 1 2 >
Topic Options
#332793 - 10/22/11 03:49 AM please lesson my outputs problem
necdetdoni Offline
Member

Registered: 05/20/03
Posts: 345
Loc: Antalya / Turkey
hi friends, i have balance and tone problem with audya outputs.to explain, i made a short mp3 please lesson this..what problem can be?

i recorded directly from Audya via presonus firepod sound card and with cubase 5...it's just 3.5 mb..please download and lesson.

sometimes i changed balance(with cubase) from left to right and i changed drum sets for best hearing..

http://www.duobombastic.com/audya/drums.wma


Edited by necdetdoni (10/22/11 04:04 AM)

Top
#332794 - 10/22/11 04:22 AM Re: please lesson my outputs problem [Re: necdetdoni]
Dusan Offline
Member

Registered: 05/04/09
Posts: 558
Loc: Slovenija
Nacdet,
you prabbably dont upload the right file?

Top
#332795 - 10/22/11 04:30 AM Re: please lesson my outputs problem [Re: Dusan]
necdetdoni Offline
Member

Registered: 05/20/03
Posts: 345
Loc: Antalya / Turkey
Originally Posted By: Dusan
Nacdet,
you prabbably dont upload the right file?

yes there is a problem ..please try this

http://www.duobombastic.com/audya/drums.mp3


Edited by necdetdoni (10/22/11 04:34 AM)

Top
#332796 - 10/22/11 04:40 AM Re: please lesson my outputs problem [Re: necdetdoni]
Dusan Offline
Member

Registered: 05/04/09
Posts: 558
Loc: Slovenija
Nacdet,
wich style are you used for that record...I suspect my Audya
work the same way like yours...

Top
#332797 - 10/22/11 04:46 AM Re: please lesson my outputs problem [Re: Dusan]
necdetdoni Offline
Member

Registered: 05/20/03
Posts: 345
Loc: Antalya / Turkey
Originally Posted By: Dusan
Nacdet,
wich style are you used for that record...I suspect my Audya
work the same way like yours...

its a midi file

Top
#332801 - 10/22/11 06:27 AM Re: please lesson my outputs problem [Re: necdetdoni]
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 389
Loc: Portugal
Yes i think it is all the audyas.It is the known problem of right/left voice.Aj all the soundcards has to be replaced?

Top
#332803 - 10/22/11 06:40 AM Re: please lesson my outputs problem [Re: filipelou]
necdetdoni Offline
Member

Registered: 05/20/03
Posts: 345
Loc: Antalya / Turkey
Originally Posted By: filipelou
Yes i think it is all the audyas.It is the known problem of right/left voice.Aj all the soundcards has to be replaced?

is Audya 5 also same? or are we victims of Ketron..

Top
#332808 - 10/22/11 07:30 AM Re: please lesson my outputs problem [Re: necdetdoni]
Dusan Offline
Member

Registered: 05/04/09
Posts: 558
Loc: Slovenija
Originally Posted By: necdetdoni
Originally Posted By: filipelou
Yes i think it is all the audyas.It is the known problem of right/left voice.Aj all the soundcards has to be replaced?

is Audya 5 also same? or are we victims of Ketron..


You are right.we are victims of Ketron from begining,and pay allot for that!

Top
#332811 - 10/22/11 08:40 AM Re: please lesson my outputs problem [Re: necdetdoni]
Bernie9 Offline
Senior Member

Registered: 09/21/02
Posts: 4790
Loc: Port Charlotte,FL,USA
Are you switching the pan from left to right, or is it supposed to be coming from both speakers ?

Bernie
_________________________
pa4X 76 ,Audya 76,Yamaha S970 , vArranger, Hammond SK1, Ketron SD40, Centerpoint Space Station, Bose compact

Top
#332812 - 10/22/11 08:51 AM Re: please lesson my outputs problem [Re: necdetdoni]
Bernie9 Offline
Senior Member

Registered: 09/21/02
Posts: 4790
Loc: Port Charlotte,FL,USA
I just tried my Audya76 with some midifiles in stereo and they work fine, left and right with bass and drums from both sides.
_________________________
pa4X 76 ,Audya 76,Yamaha S970 , vArranger, Hammond SK1, Ketron SD40, Centerpoint Space Station, Bose compact

Top
Page 1 of 2 1 2 >

Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online