SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Page 3 of 3 < 1 2 3
Topic Options
#331451 - 09/10/11 03:15 AM Re: Audya Neo Project 2011 [Re: dreamer85]
dreamer85 Offline
Member

Registered: 01/13/11
Posts: 131
Loc: Portugal
I belive the sampler of ketron audya works with stereo wav samples. No??

hum... confused

I still think ".ins" instruments file for audya we can create and modify only with software.
Obviously for listen, and play the samples we need a hardware.
_________________________
www.youtube.com/lionelalexandre

Top
#331453 - 09/10/11 04:55 AM Re: Audya Neo Project 2011 [Re: dreamer85]
Snoopy Offline
Member

Registered: 05/23/11
Posts: 284
Loc: Northern Germany
Originally Posted By: dreamer85
...Audya5 dont have a digital input & output?

So, the specifications given by Ketron are wrong? frown


Hi,

the ( my wink ) Audya5 has NO SDPIF digital In- and Output.

So obviously the english Ketron - flyer is wrong !

Edit : I just had a look into the german version, itīs faulty as well crazy

Or meanwhile they have changed it and new Audya5īs have it built in again.
_________________________
Greetings from East-Frisia ( Northern-Germany )

Top
#331460 - 09/10/11 10:06 AM Re: Audya Neo Project 2011 [Re: dreamer85]
dreamer85 Offline
Member

Registered: 01/13/11
Posts: 131
Loc: Portugal
Bravo Ketron crazy lol
_________________________
www.youtube.com/lionelalexandre

Top
#331510 - 09/12/11 12:45 PM Re: Audya Neo Project 2011 [Re: dreamer85]
Ketron_AJ Offline
Moderator

Registered: 03/21/01
Posts: 3205
Loc: Middletown, DE
We missed this during the review and sorry for that. It's the same brochure that was used for AUDYA and I believe we 'forgot' to edit it further appart from replacing the name AUDYA with AUDYA 5.
_________________________
[KETRON - USA]
Design Engineer & Product Specialist.
www.KetronAmerica.com

Top
Page 3 of 3 < 1 2 3

Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online