SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Page 1 of 4 1 2 3 4 >
Topic Options
#313762 - 01/24/11 01:15 PM AJAMSONIC HD
skude Offline
Member

Registered: 07/15/09
Posts: 367
Hi
I just installed AJ's new HD. So far everything works fine. There were only 4 new styles on this HD so far. They are in the Dance bank, They sounds good to me but I don't play much Dance music, so I'm not the one to tell. There were several new Doo, Dah, Shoo sounds like some of the T4 I guess. Some synth sounds I liked very much. Still need to load some more and try them out.
I will keep you posted, I'm very busy with some other things this week so I will need more time to test everything. So far so good. smile
skude
BTW. How to remove the top of the Audya. ( better way than Tony's grin
It ended up like this. When you know how to handle your tools.... wink


Attachments
P1000773 [800x600].jpg

P1000779 [800x600].jpg




Edited by skude (01/24/11 01:25 PM)

Top
#313773 - 01/24/11 02:04 PM Re: AJAMSONIC HD [Re: skude]
Gunnar Jonny Offline
Senior Member

Registered: 04/01/01
Posts: 3859
Loc: Norway
That's more like it!
Very handy tool, I use it all the time, even to slice bread. laugh laugh
_________________________
Cheers & Happy Playing. smile
GJ
_______________________________________________
"Success is not counted by how high you have climbed
but by how many you brought with you." (Wil Rose)

Top
#313782 - 01/24/11 02:36 PM Re: AJAMSONIC HD [Re: skude]
Tony Hughes Offline
Senior Member

Registered: 01/30/06
Posts: 3930
Originally Posted By: skude
Hi
I just installed AJ's new HD. So far everything works fine. There were only 4 new styles on this HD so far. They are in the Dance bank, They sounds good to me but I don't play much Dance music, so I'm not the one to tell. There were several new Doo, Dah, Shoo sounds like some of the T4 I guess. Some synth sounds I liked very much. Still need to load some more and try them out.
I will keep you posted, I'm very busy with some other things this week so I will need more time to test everything. So far so good. smile
skude
BTW. How to remove the top of the Audya. ( better way than Tony's grin
It ended up like this. When you know how to handle your tools.... wink


Skude,

I'ts not the top of the Audya I would like to take off with the new tool of yours, you see if you can figure out what I mean!!
_________________________
Tyros 4/Pair SR 350/ PC with a i8 intel chip, XENYX 802, Ford Focus 2 litre/Tascam DR07/Brother printer/Designjet 500/ our Doris/5 Grandchildren/ white boxers short Kymart shipped over and Typhoo Tea Earl Grey

Top
#313838 - 01/24/11 10:18 PM Re: AJAMSONIC HD [Re: skude]
NiteLife Offline
Member

Registered: 04/02/10
Posts: 264
Loc: Cape Coral, Florida USA
SKude:

Did the new HD get rid of the problems you've had?????????

Top
#314015 - 01/26/11 01:36 PM Re: AJAMSONIC HD [Re: skude]
skude Offline
Member

Registered: 07/15/09
Posts: 367
HI
Just a quick update. I got all my user stuff back into the Audya. so far it plays very good. The whole Keyboardsound is different. Hard to explain, like there are more power. Anyway it's to the better, so far no Left Voice drop out. If this keeps on I'm very happy, and I think AJ did a good job. smile Looking forward to his OS 4.2. update. After my saturday gig I will know more.
Tony, can't figure out what you mean wink
skude

Top
#314017 - 01/26/11 01:47 PM Re: AJAMSONIC HD [Re: skude]
Gunnar Jonny Offline
Senior Member

Registered: 04/01/01
Posts: 3859
Loc: Norway
Hi Skude smile

Nice to see you're happy so far. Do you notice any difference in startup loading time compared to "original" state?

Cheers
GJ

Top
#314069 - 01/27/11 02:16 AM Re: AJAMSONIC HD [Re: skude]
Nigel Offline
Admin

Registered: 06/01/98
Posts: 6183
Loc: Ventura CA USA
Originally Posted By: skude
BTW. How to remove the top of the Audya. ( better way than Tony's grin
It ended up like this. When you know how to handle your tools.... wink


That is hilarious smile

Top
#314097 - 01/27/11 10:25 AM Re: AJAMSONIC HD [Re: skude]
skude Offline
Member

Registered: 07/15/09
Posts: 367
GJ
Loading time 26 sec. Not sure how it was before.
My Audya plays real good at the time. Have high hopes now, but I have had that a few times during the last year and a half. Let's enjoy playing and hope it will last.
skude

Top
#314532 - 01/30/11 06:22 AM Re: AJAMSONIC HD [Re: skude]
skude Offline
Member

Registered: 07/15/09
Posts: 367
My gig yesterday went better than ever. After my last posting, I got some bad connections problems, while playing outputvolume droped about 1/4, and was going up and down, also had problems with mic input. I had to disconnect all cables and clean everything. After that it was playing perfect. KB has been in and out in my van, cold and warm, still no problems. After installing AJ's HD I have a much better sound, something has changed to the better. I have not had time to set up any user reg's with any of the new sounds, but will work on that later. Right now I will just enjoy beeing a happy player, and hope that this will last.
skude

Top
#314581 - 01/30/11 10:47 AM Re: AJAMSONIC HD [Re: skude]
Bernie9 Offline
Senior Member

Registered: 09/21/02
Posts: 4671
Loc: Port Charlotte,FL,USA
Hi Skude
Thanks for the update, as we are concerned with your past problems, but also anxious to hear about AJ's program.

Bernie
_________________________
pa4X 76 ,Audya 76,Yamaha S970 , vArranger, Hammond SK1, Ketron SD40, Centerpoint Space Station, Bose compact

Top
Page 1 of 4 1 2 3 4 >

Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online