SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Page 1 of 2 1 2 >
Topic Options
#30474 - 03/12/07 05:53 PM Attn AJ: Want to purchase EXP. for my SD1.
Falberto347 Offline
Junior Member

Registered: 03/12/07
Posts: 18
Loc: Perth Amboy, New Jersey, USA
Please let me know if the EXP. option still available. I own an original SD1 and I would like to upgrate it to the SD1-plus Exp. if this is still possible.
Thank you,

Falberto.

Top
#30475 - 03/14/07 09:26 PM Re: Attn AJ: Want to purchase EXP. for my SD1.
Ketron_AJ Offline
Moderator

Registered: 03/21/01
Posts: 3307
Loc: Middletown, DE
Falberto347.

Yes. The EXP CD-ROM package now sells for $200.00 plus shipping. Let me know when you're ready to purchase.

PS: I don't have any plans to develop anymore SD1-EXP's so these last 3 ought to go....

Thanks,

AJ
_________________________
[KETRON - USA]
Design Engineer & Product Specialist.
www.KetronAmerica.com

Top
#30476 - 03/16/07 11:20 AM Re: Attn AJ: Want to purchase EXP. for my SD1.
Falberto347 Offline
Junior Member

Registered: 03/12/07
Posts: 18
Loc: Perth Amboy, New Jersey, USA
Hi AJ,

I am ready to buy it now. Please let me know what do I need to do next. How can I contact you? I also need to ask you a couple of questions about my instrument. I hope when I load the EXP, a new OS will also load and corrects some problems that I now have.
So I am ready, please let me know.

PS: FYI, I have the very original SD1, you will know the requirements to install the EXP.

Thank you,

FAlberto

Top
#30477 - 03/24/07 12:33 PM Re: Attn AJ: Want to purchase EXP. for my SD1.
jrosand Offline
Junior Member

Registered: 02/05/05
Posts: 14
Loc: Port Angeles, WA, USA
Quote:
Originally posted by Falberto347:
Please let me know if the EXP. option still available. I own an original SD1 and I would like to upgrate it to the SD1-plus Exp. if this is still possible.
Thank you,

Falberto.


A word of CAUTION concerning ordering an EXP upgrade from AJ. I'm only sending this post to this site because I can't contact you privately.

I sent AJ a cashier's check for the amount of $300 for a SD1-Plus EXP upgrade two weeks ago and have received nothing. I've been given a number of excuses and promised mailing dates but still no delivery. My last email inqiries have gone unanswered, so you can understand my concern.

I am hoping this delay is only due to a busy schedule or unforseen consequences. I only want to receive my upgrade CD in a timely manner.

Top
#30478 - 03/25/07 12:16 PM Re: Attn AJ: Want to purchase EXP. for my SD1.
GlennT Offline
Senior Member

Registered: 12/01/02
Posts: 1774
Loc: Medina, OH, USA
Quote:
Originally posted by jrosand:
I am hoping this delay is only due to a busy schedule or unforseen consequences


I'm sure it is. I've dealt with AJ and I can attest that he is a very straight forward and honest person.

Glenn

Top
#30479 - 03/25/07 05:24 PM Re: Attn AJ: Want to purchase EXP. for my SD1.
Ketron_AJ Offline
Moderator

Registered: 03/21/01
Posts: 3307
Loc: Middletown, DE
jrosand,

I had emailed you to mention I was in a serious car accident in which I got hit ... as a matter of fact it was DanO who helpped me out to get a rental for the time being. This and work on the new AUDYA have held me back a bit on production ...etc but all is back to normal now.

DHL will be picking up your package tomorrow (Monday) (tracking number - 58039269746) so please track at www.dhl.com after 7pm EST. Your check (100032983) was received and will be deposited only tomorrow.

Falberto347 - Please contact me at axa130@hotmail.com for further information on this plus your order.

Thanks for your patience and understanding.

AJ

[This message has been edited by Ketron_AJ (edited 03-25-2007).]
_________________________
[KETRON - USA]
Design Engineer & Product Specialist.
www.KetronAmerica.com

Top
#30480 - 03/26/07 02:45 AM Re: Attn AJ: Want to purchase EXP. for my SD1.
viocaia Offline
Member

Registered: 01/30/05
Posts: 273
Loc: Romania/Norway
Hey Ketroners!
Dont be worry about EXP, I ordered from AJ in sept last year and tooks 2 weeks for delivery in Norway.So be patience, you'll have it and it worth the money!
Vio
Check this out http://home.no.net/viocaia/ketron.htm
_________________________
Vio

Top
#30481 - 03/26/07 03:51 AM Re: Attn AJ: Want to purchase EXP. for my SD1.
bzw Offline
Member

Registered: 10/17/02
Posts: 55
Loc: Md, USA
I agree. Especially the bend guitars and the piano on the exp.
Falberto347, don't get nervous about dealing with AJ, he is very helpful.

Top
#30482 - 03/26/07 04:03 PM Re: Attn AJ: Want to purchase EXP. for my SD1.
Falberto347 Offline
Junior Member

Registered: 03/12/07
Posts: 18
Loc: Perth Amboy, New Jersey, USA
I thank everyone for your concern and for your help. I am new in this forum and it makes me feel good to see your replies.
I was actually never concerned. I believe Mr. AJ enjoys a very good reputation. I am sure he is very busy with that new Top-of the-line arranger. I am already dreaming with one. That will be a killer keyboard. I am going to start saving since I know it won't be cheap but worth every cent.
In the meantime going back to my SD1, I still love it so I will be getting the EXP. to bring it more up-to-date, especially some new styles and sounds. I hope to get a new more expressive, deep and bright DX type electric piano sound. Any comments those of you who have the EXP?. Any comments on the EXP are welcome.

AJ, I will email you very soon.

Thank you all,

Falberto

Top
#30483 - 03/26/07 06:08 PM Re: Attn AJ: Want to purchase EXP. for my SD1.
bzw Offline
Member

Registered: 10/17/02
Posts: 55
Loc: Md, USA
If you are interested in a voice that mimics the dx7 rhodes, send me an email to bzw@verizon.net (put SD1 in the subject line). I have a voice set up that you'll love.... but there is a bug in the Sd1 that causes you to have to slightly modify one parameter (back and forth to keep it the same, each time you use it.
However, There is also another bug; one time I was overdoing the polyphony with this voice, and the keyboard froze. So I'm afraid to use it in performance. By the way, this modification of "fm piano" has nothing to do with Exp.

Top
Page 1 of 2 1 2 >

Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online