SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Page 2 of 2 < 1 2
Topic Options
#369436 - 07/22/13 10:00 AM Re: Audya 4 image disk [Re: filipelou]
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 389
Loc: Portugal
estás offline

Top
#369439 - 07/22/13 11:44 AM Re: Audya 4 image disk [Re: filipelou]
leezone Offline
Senior Member

Registered: 06/24/08
Posts: 3097
manda-me convite, eu tenho que aceitar-te primeiro

Top
#369440 - 07/22/13 11:45 AM Re: Audya 4 image disk [Re: filipelou]
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 389
Loc: Portugal
mas eu já te tenho adicionado ,é o o do messenger

Top
#369441 - 07/22/13 11:47 AM Re: Audya 4 image disk [Re: filipelou]
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 389
Loc: Portugal
enviei convite novamente

Top
#369446 - 07/22/13 12:35 PM Re: Audya 4 image disk [Re: filipelou]
leezone Offline
Senior Member

Registered: 06/24/08
Posts: 3097
tou online

Top
#369478 - 07/23/13 10:52 AM Re: Audya 4 image disk [Re: filipelou]
Snoopy Offline
Member

Registered: 05/23/11
Posts: 284
Loc: Northern Germany
Hi guys,

don´t forget the possibility that all copy-protected styles MIGHT not work after recovery...

They SHOULD ( because the Audyas only use the harddisk serial numbers instead of that one on the patch of the Audya´s case ), but you´ll know it definitifely only AFTER you did the restore.

So I recommend FIRST you connect your Audya´s HD via an adaptor to a PC, make a SECTOR ! Copy and then try the restore wink.

BTW: Writte portugeese is much easier to understand than spoken ( I don´t understand any word of spoken port. ), even without translation programs laugh
_________________________
Greetings from East-Frisia ( Northern-Germany )

Top
#369480 - 07/23/13 11:49 AM Re: Audya 4 image disk [Re: Snoopy]
Ketron User Offline
Member

Registered: 02/02/02
Posts: 209
Hello Snoopy,

Can You point us to wath specific program we can use to make a SECTOR-COPY ?


Best Regards,

Carlo

Top
#369481 - 07/23/13 12:12 PM Re: Audya 4 image disk [Re: filipelou]
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 389
Loc: Portugal
Hi snoopy thank you very much for your advice but in this case the user just use audya 4 to play midis. I dont think that is a problem.

Top
#369624 - 07/28/13 07:22 AM Re: Audya 4 image disk [Re: Ketron User]
Snoopy Offline
Member

Registered: 05/23/11
Posts: 284
Loc: Northern Germany
Originally Posted By: Ketron User
Hello Snoopy,

Can You point us to wath specific program we can use to make a SECTOR-COPY ?


Best Regards,

Carlo


Hi Carlo,

either "Acronis TrueImage 2013" ( in Germany approx. 49,-- Euro ), it´s running under Windows OS,

or "FileZilla" ( Freeware, you download an iso-file, burn it on cd and run it from there. Nothing for "abosolute beginners" wink )
_________________________
Greetings from East-Frisia ( Northern-Germany )

Top
Page 2 of 2 < 1 2

Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online