SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Page 1 of 2 1 2 >
Topic Options
#36601 - 09/25/10 10:08 AM registration problem again
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 389
Loc: Portugal
Another huge bug ,i think.

It seems that my audya doesnt save the sliders position even if i check on section while save it. Version 4.1B again?

Top
#36602 - 09/26/10 08:43 AM Re: registration problem again
vldvdeoy Offline
Junior Member

Registered: 05/16/07
Posts: 16
Loc: Whitehorse, Yukon
Works fine on my Audya with 4.1b. All I do is REGISTRATION - SAVE - Section Pg1 - Sliders - SAVE

Top
#36603 - 09/26/10 12:46 PM Re: registration problem again
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 389
Loc: Portugal
seriously i dont know what is wrong with my audya.AJ do you have a guess?

Top
#36604 - 09/27/10 09:57 PM Re: registration problem again
Ketron_AJ Offline
Moderator

Registered: 03/21/01
Posts: 3158
Loc: Middletown, DE
Not sure as it should work as of 3.0. Tested again and works fine here ... on 3 AUDYA keyboards.
_________________________
[KETRON - USA]
Design Engineer & Product Specialist.
www.KetronAmerica.com

Top
#36605 - 09/28/10 01:11 PM Re: registration problem again
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 389
Loc: Portugal
Quote:
Originally posted by vldvdeoy:
Works fine on my Audya with 4.1b. All I do is REGISTRATION - SAVE - Section Pg1 - Sliders - SAVE

Do you have pen upgrade installed??

I talked with my dealer and he said that he tested on another audya on his store and has the same problem

Top
#36606 - 09/28/10 04:29 PM Re: registration problem again
Ketron_AJ Offline
Moderator

Registered: 03/21/01
Posts: 3158
Loc: Middletown, DE
filipelou,

Just so we are on the same page, your AUDYA will/should save the numeric value of your slidder's position when saved within a registration (Slider active), but I hope you're not expecting the slider's 'physical location' to be saved as they are not motorized slidders!!

Just making sure.

Thanks,

AJ
_________________________
[KETRON - USA]
Design Engineer & Product Specialist.
www.KetronAmerica.com

Top
#36607 - 09/29/10 01:42 AM Re: registration problem again
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 389
Loc: Portugal
yes i know that audya doesnt have motorized slidders

Im just talking about the numeric value of volumes.

Top
#36608 - 09/29/10 10:00 AM Re: registration problem again
player 1 Offline
Member

Registered: 02/24/09
Posts: 96
Loc: Vargon Sweden
I have used single registration since my Audya was new and never thught about the sliders position. But now I have tested this and the slider is not change when I make new reg. so I have also the same problem

Top
#36609 - 09/30/10 07:33 AM Re: registration problem again
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 389
Loc: Portugal
it's good to hear someone with the same problem

Top
#36610 - 10/05/10 06:16 AM Re: registration problem again
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 389
Loc: Portugal
player 1
do you have solved the problem?

Top
Page 1 of 2 1 2 >

Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online