SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Page 1 of 3 1 2 3 >
Topic Options
#344311 - 05/02/12 07:43 AM >>> New OS for AUDYA <<<
leezone Offline
Senior Member

Registered: 06/24/08
Posts: 3075
sorry to wake you up guys lol

but wasn't there supposed to be a BRAND NEW OS released for AUDYA around this time?

Top
#344323 - 05/02/12 09:04 AM Re: >>> New OS for AUDYA <<< [Re: leezone]
Gunnar Jonny Offline
Senior Member

Registered: 04/01/01
Posts: 3193
Loc: Norway
Lee, you should have learned by now that Ketrons calendar are quite different than ours. wink
Countdown 999 .......

Go to sleep zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sofa

Top
#344352 - 05/02/12 10:05 PM Re: >>> New OS for AUDYA <<< [Re: Gunnar Jonny]
Tony Hughes Offline
Senior Member

Registered: 01/30/06
Posts: 3930
I don't countdown anymore.....let you do it Leezone on your own, I have stopped taking to myself... violin
_________________________
Tyros 4/Pair SR 350/ PC with a i8 intel chip, XENYX 802, Ford Focus 2 litre/Tascam DR07/Brother printer/Designjet 500/ our Doris/5 Grandchildren/ white boxers short Kymart shipped over and Typhoo Tea Earl Grey

Top
#344356 - 05/02/12 11:04 PM Re: >>> New OS for AUDYA <<< [Re: leezone]
Sokratis 1974 Offline
Member

Registered: 06/06/10
Posts: 660
Loc: Hellas, Creta, Iraklion
Originally Posted By: leezone
sorry to wake you up guys lol

but wasn't there supposed to be a BRAND NEW OS released for AUDYA around this time?

The new Update OS of Audya is ready... But I don't know when release it...
I beleve soon....
_________________________
Style Producer, Sound Engineer, Sound Design.
Ketron Audya 76, Audya 5, SD1, Korg Pa3x, microarranger, Roland Fantom G6, V-Synth XT, XV-5080, SH201, D-50, Novation KS4, Dave Smith Evolver

Top
#344359 - 05/02/12 11:45 PM Re: >>> New OS for AUDYA <<< [Re: leezone]
cakemog Offline
Member

Registered: 08/09/10
Posts: 106
Sokratis - thanks for that, looking forward to an OS update for Audya soon. REALLY hope that it might include an improved audio output signal - trying to record with the Audya it's hard to get a solid signal into my DAW. Using plugins to increase the signal increases noise. I can't use the S/PDIF output as that causes a BIG cyclic noise on my input channels in Sonar 8.5 - my T4 has a wonderful big audio output signal and records really well, why the difference I wonder??? Carl

Top
#344362 - 05/03/12 02:21 AM Re: >>> New OS for AUDYA <<< [Re: cakemog]
Sokratis 1974 Offline
Member

Registered: 06/06/10
Posts: 660
Loc: Hellas, Creta, Iraklion
Originally Posted By: cakemog
Sokratis - thanks for that, looking forward to an OS update for Audya soon. REALLY hope that it might include an improved audio output signal - trying to record with the Audya it's hard to get a solid signal into my DAW. Using plugins to increase the signal increases noise. I can't use the S/PDIF output as that causes a BIG cyclic noise on my input channels in Sonar 8.5 - my T4 has a wonderful big audio output signal and records really well, why the difference I wonder??? Carl

My friend I think that your problem is from Sound Card and no from OS.... I had also a same problem with my SPDIF but I have replace my Sound Card.... However I don't have to try again Digital Record (48khz) after replace of card....
I will try....


Edited by Sokratis 1974 (05/03/12 02:23 AM)
_________________________
Style Producer, Sound Engineer, Sound Design.
Ketron Audya 76, Audya 5, SD1, Korg Pa3x, microarranger, Roland Fantom G6, V-Synth XT, XV-5080, SH201, D-50, Novation KS4, Dave Smith Evolver

Top
#344373 - 05/03/12 06:23 AM Re: >>> New OS for AUDYA <<< [Re: leezone]
cakemog Offline
Member

Registered: 08/09/10
Posts: 106
Thank you for trying Sokratis - this has been a problem for a very long time. When I connect my digital S/PDIF cable to my Audya & soundcard I get a gorgeous clean signal, but sadly also a 'swirling digital cyclic scraping' type of noise on top of the fine audio which makes recording impossible.
My soundcard is a MOTU 828 Mk 2 - appreciate any help with this very much. Carl

Top
#344374 - 05/03/12 06:26 AM Re: >>> New OS for AUDYA <<< [Re: leezone]
cakemog Offline
Member

Registered: 08/09/10
Posts: 106
Sokratis - I sent you PM. Carl

Top
#344376 - 05/03/12 06:51 AM Re: >>> New OS for AUDYA <<< [Re: leezone]
leezone Offline
Senior Member

Registered: 06/24/08
Posts: 3075
Sokratis

will this new OS update be worth the wait?

Top
#344377 - 05/03/12 07:10 AM Re: >>> New OS for AUDYA <<< [Re: Sokratis 1974]
Robbo Offline
Member

Registered: 07/31/08
Posts: 528
Loc: Ballarat, Victoria, Australia
Originally Posted By: Sokratis 1974
Originally Posted By: cakemog
Sokratis - thanks for that, looking forward to an OS update for Audya soon. REALLY hope that it might include an improved audio output signal - trying to record with the Audya it's hard to get a solid signal into my DAW. Using plugins to increase the signal increases noise. I can't use the S/PDIF output as that causes a BIG cyclic noise on my input channels in Sonar 8.5 - my T4 has a wonderful big audio output signal and records really well, why the difference I wonder??? Carl

My friend I think that your problem is from Sound Card and no from OS.... I had also a same problem with my SPDIF but I have replace my Sound Card.... However I don't have to try again Digital Record (48khz) after replace of card....
I will try....


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi Sokratis, I assume you replaced the sound card inside the Audya to correct the problem, and probably to the new one with the extra ram. I would be interested in knowing the part number, so I could organize the upgrade.

Thanks

Robbo

Top
Page 1 of 3 1 2 3 >

Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online