SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion

Page 1 of 2 1 2 >
Topic Options
#342073 - 03/14/12 11:25 PM Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis
Sokratis 1974 Online   content
Member

Registered: 06/06/10
Posts: 466
Loc: Hellas, Creta, Iraklion
Hi my friends!!!....
A new sound from a new sampling that I have already in a GODIN electro acoustic guitar....

The guitar have recorded in Cubase 6, RMA Fireface 800 sound Card, and Universal Audio LA-610 MkII Classic Tube Recording Channel, 24/48khz, and after the Edit, process I have make export in 16/44khz with dither...

Here I play with Audya.... The sound is 2 layer...
However does not have still is completedů It is a test...
I have in backround also a synth flute sound, and a B3 Organ..
Thanks!!!



Edited by Sokratis 1974 (03/14/12 11:28 PM)

Top
#342075 - 03/15/12 12:56 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: Sokratis 1974]
pastroccio Offline
Member

Registered: 09/26/10
Posts: 121
hi sokratis, this is vevy very nice guitar !!!
thank's for demo.
1. is .inf file or msp ?
2. if is mps how do you make a STEREO and DUAL LAYER sound ? is not possible in msp
3. how much ram need it ?
4. is demo, free or what ?

thanks

Top
#342079 - 03/15/12 01:54 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: Sokratis 1974]
Bernie9 Offline
Senior Member

Registered: 09/21/02
Posts: 2989
Loc: Port Charlotte,FL,USA
Hi Sokratis

It sure sounds good to me. Much better than I can achieve.

Bernie
_________________________
Audya76, Yamaha S910, Technics KN7000, vArranger

Top
#342084 - 03/15/12 02:27 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: Sokratis 1974]
Sokratis 1974 Online   content
Member

Registered: 06/06/10
Posts: 466
Loc: Hellas, Creta, Iraklion
Thanks Bernie!!!!

Pastroccio.
It is two MSP that I have made, and play in a Program with two layer....
The mb of Ram that use is around 5mb....
However I am more working the sound becouse Audya have a problem with loop point from some wave editors....
I am working the looping in my sounds in Waverobot_3 Skyfile..
I aply again new looping and I will make again MSP,s in Audya...
The sound is for a new USB project with Greek Sounds and styles that I am working for Korg Pa3x...
When is ready 100% for Audya I make again MSP & Program and I will share it with Ketron/Synthzone Musician...
Thanks..


Edited by Sokratis 1974 (03/15/12 02:52 AM)

Top
#342085 - 03/15/12 02:57 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: Sokratis 1974]
DAN.2000 Offline
Member

Registered: 08/09/01
Posts: 787
Loc: FRANCE
Good sound. Is it layered? (slow, hard velocities)
The strum noise is too much annoying to my ear
_________________________
Regards,

Dan
http://www.varranger.com

Top
#342094 - 03/15/12 05:49 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: DAN.2000]
Sokratis 1974 Online   content
Member

Registered: 06/06/10
Posts: 466
Loc: Hellas, Creta, Iraklion
Originally Posted By: DAN.2000
Good sound. Is it layered? (slow, hard velocities)
The strum noise is too much annoying to my ear

Yes... Is two layer....
In Hard layer exist the strum noise....

Top
#342110 - 03/15/12 10:39 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: Sokratis 1974]
pastroccio Offline
Member

Registered: 09/26/10
Posts: 121
thanks sokratis for answer
then 2 part of program are used for 2 layers, ok
but each msp has stereo sample or is mono and we listen only rev and eco stereo ?
because as I know msp audya load stereo waves but ther final is that play only mono mode... very bad or I'm wrong ?
I try to load and create stero mps but always play mono
thanks

Top
#342115 - 03/15/12 11:34 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: pastroccio]
Sokratis 1974 Online   content
Member

Registered: 06/06/10
Posts: 466
Loc: Hellas, Creta, Iraklion
Originally Posted By: pastroccio
thanks sokratis for answer
then 2 part of program are used for 2 layers, ok
but each msp has stereo sample or is mono and we listen only rev and eco stereo ?
because as I know msp audya load stereo waves but ther final is that play only mono mode... very bad or I'm wrong ?
I try to load and create stero mps but always play mono
thanks

Yes.... You are right.... The MSP,s can load only mono wav file....
If you want to make a stereo sound for example a Stereo Grand Piano, you can to make two MSP,s one for Left Wav and one for Right Wav file.... It you can with a wav editor for example Wavelab...
You can to make looping your wave editor a Stereo wav, and you can to save split Wav file....
It save a stereo WAV to two files... One file Left and one file Right....
With this way you can to make two MSP,s and put your MSP
L63-R63 in a Program of Audya......

Top
#342116 - 03/15/12 11:37 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: Sokratis 1974]
NiteLife Offline
Member

Registered: 04/02/10
Posts: 264
Loc: Cape Coral, Florida USA
VERY NICE Sokratis!!!!!!

Unlike the comment posted by Dan......I like solo instrumentation than jumps out and grab's you. I like using the Guitar_Duo....it has some depth and a nice rich sound.

So many of the solo voices on the Audya are really exceptional.

Just one of the many reasons I still love the Audya even after playing it now for three years.

I think your guitar is GREAT!..............I'm In!!!

Keep up the good work!

Jim

Top
#342155 - 03/16/12 12:44 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: NiteLife]
pastroccio Offline
Member

Registered: 09/26/10
Posts: 121
sokratis I know about left and righ mps, but then you cannot have 2 layer !!! I love my pa2x pro for it's oscillator !
I hope ketron will make something new for this bad sampler, minimum stereo files, and 2 layer each mps... dreaming

Top
#342156 - 03/16/12 01:04 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: pastroccio]
DAN.2000 Offline
Member

Registered: 08/09/01
Posts: 787
Loc: FRANCE
You can create a program with 4 MSP no?
_________________________
Regards,

Dan
http://www.varranger.com

Top
#342157 - 03/16/12 01:25 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: Sokratis 1974]
Cristi Audya Offline
Member

Registered: 03/31/10
Posts: 41
Loc: Romania
shame that the sound does not go Style REC,is DUAL LAYER

Top
#342160 - 03/16/12 01:45 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: pastroccio]
Sokratis 1974 Online   content
Member

Registered: 06/06/10
Posts: 466
Loc: Hellas, Creta, Iraklion
Originally Posted By: pastroccio
sokratis I know about left and righ mps, but then you cannot have 2 layer !!! I love my pa2x pro for it's oscillator !
I hope ketron will make something new for this bad sampler, minimum stereo files, and 2 layer each mps... dreaming

Yes... are right.... I have also Pa3x.... I know....

Top
#342161 - 03/16/12 01:47 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: DAN.2000]
Sokratis 1974 Online   content
Member

Registered: 06/06/10
Posts: 466
Loc: Hellas, Creta, Iraklion
Originally Posted By: DAN.2000
You can create a program with 4 MSP no?

Up to 3 MSP.... and 3 velocity zone...

Top
#342193 - 03/16/12 09:53 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: Sokratis 1974]
Tonewheeldude Offline
Moderator

Registered: 01/21/10
Posts: 1354
wow - very lovely! I would be very excited to own that!

Top
#342236 - 03/16/12 10:42 PM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: Tonewheeldude]
Sokratis 1974 Online   content
Member

Registered: 06/06/10
Posts: 466
Loc: Hellas, Creta, Iraklion
Originally Posted By: Tonewheeldude
wow - very lovely! I would be very excited to own that!

Thank you my friend!!!

Top
#342897 - 03/29/12 12:23 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: Sokratis 1974]
Leibniz Offline
Member

Registered: 06/04/11
Posts: 61
Loc: Jerusalem
Sounds great!

Top
#342987 - 03/30/12 08:20 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: Sokratis 1974]
cakemog Offline
Member

Registered: 08/09/10
Posts: 106
Hi Sokratis, greetings from the UK!!
I have a question regarding this very good recording - did you record the Left & Right AUDIO signal direct from your Audya to your soundcard?? Or did you record the DIGITAL S/PDIF signal from your Audya via digital cable to the S/PDIF input on your soundcard?? Best regards, Carl

Top
#346120 - 06/26/12 07:44 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: Sokratis 1974]
pastroccio Offline
Member

Registered: 09/26/10
Posts: 121
sokratis, do you sell this guitar ?
or is possible to have the wav samples ?
I want to create msp with this samples
free or what ?
thanks

Top
#346160 - 06/27/12 05:52 AM Re: Audya and new Electro acoustic Guitar by Sokratis [Re: pastroccio]
Sokratis 1974 Online   content
Member

Registered: 06/06/10
Posts: 466
Loc: Hellas, Creta, Iraklion
Originally Posted By: pastroccio
sokratis, do you sell this guitar ?
or is possible to have the wav samples ?
I want to create msp with this samples
free or what ?
thanks

Hi.... No.... It is not for sell... After a few time I will give in all members of Synthzone the MSP,s of sound....


Edited by Sokratis 1974 (06/27/12 05:57 AM)

Top
Page 1 of 2 1 2 >



Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online