SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Topic Options
#302466 - 02/03/03 02:39 AM it is possible to have 2 drumskit in a style for G600
said baba Offline
Junior Member

Registered: 01/29/03
Posts: 7
Loc: morocco
pls i need owners manual for the G600
can i to have 2 drums kits for a style?

Top
#302467 - 02/03/03 06:21 AM Re: it is possible to have 2 drumskit in a style for G600
dud Offline
Member

Registered: 05/05/01
Posts: 142
Loc: israel
Hi!

Iuse G800 and it is the same as G600 ' you can't use 2 drumstit in one style.

------------------
davidfle@hotmail.co.il
_________________________
davidfle@walla.co.il

Top
#302468 - 02/04/03 02:56 AM Re: it is possible to have 2 drumskit in a style for G600
dud Offline
Member

Registered: 05/05/01
Posts: 142
Loc: israel
Hi Said

I'm sorry but I don't have the manuel of the G 800 , you can try at ROland's webb in ITALY
_________________________
davidfle@walla.co.il

Top
#302469 - 02/24/03 05:21 PM Re: it is possible to have 2 drumskit in a style for G600
BJR Offline
Junior Member

Registered: 02/24/03
Posts: 9
Loc: PORTUGAL
Surely the Manuel would be at rolandīs spanish website ?!!




[This message has been edited by BJR (edited 02-24-2003).]

Top
#302470 - 02/26/03 04:05 AM Re: it is possible to have 2 drumskit in a style for G600
BlueSuede Offline
Member

Registered: 09/06/01
Posts: 67
No, you canīt use two drumkits in one style.

This is what Iīve found on the net: (Roland doesnīt provide user manuals free on the net)
http://www.members.shaw.ca/rangeraudio/manuals2.htm

Regards, Michael

Top

Moderator:  Admin 



Help keep Synth Zone Online