SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >
Topic Options
#29581 - 05/14/05 10:17 AM Re: KETRON SD1PLUS EXP.
justforfun000 Offline
Member

Registered: 06/17/02
Posts: 266
Loc: Canada
I'm interested. Where are you in the States? Might be cheaper for me to drive....

Top
#29582 - 05/15/05 02:32 AM Re: KETRON SD1PLUS EXP.
Ketron_AJ Offline
Moderator

Registered: 03/21/01
Posts: 3274
Loc: Middletown, DE
justforfun000

Aberdeen close to DE on the edge of MD.

I have had 2 customers already drive from Erie and Pittsburg PA!!

1. Earlier SD1s don't have the EPROM but rather a fixed chip so I would have to replace that all together rather than just burning an EPROM.

2. It's possible but complicated. You have to 'trick' the machine with Multiplexors!!

I know you can't send your SD1 by air. In the meantime, should I develope a 'portable' kit, I'll let you know (esp. folks in EU).

Thanks,

AJ
_________________________
[KETRON - USA]
Design Engineer & Product Specialist.
www.KetronAmerica.com

Top
#29583 - 05/26/05 03:19 AM Re: KETRON SD1PLUS EXP.
Anonymous
Unregistered


Referring to "delivery" to Europe.

I'm interested in the expander. I believe that I have technician that can do the installation job in my case. Are you - AJ - going to offer a special kit that can be snt to us outside US?

Top
#29584 - 05/26/05 12:56 PM Re: KETRON SD1PLUS EXP.
Ketron_AJ Offline
Moderator

Registered: 03/21/01
Posts: 3274
Loc: Middletown, DE
Jan Ulrik

Working on it.

Thanks,

AJ
_________________________
[KETRON - USA]
Design Engineer & Product Specialist.
www.KetronAmerica.com

Top
#29585 - 07/18/05 08:33 PM Re: KETRON SD1PLUS EXP.
Henry01 Offline
Member

Registered: 03/06/01
Posts: 130
Loc: Dublin, California, USA
AJ,

How much is the upgrade from a SD-1? What is the turn around time for the upgrade. Please let me know, thanks.

Henry
Dublin, California

Top
#29586 - 07/19/05 07:32 PM Re: KETRON SD1PLUS EXP.
Ketron_AJ Offline
Moderator

Registered: 03/21/01
Posts: 3274
Loc: Middletown, DE
Henry.

Answers below:-
Henry01 AJ,
How much is the upgrade from a SD-1?
>>>AJ: $350.00 for customers.

What is the turn around time for the upgrade. Please let me know, thanks.
>>>AJ: Once I get the unit, it's about 2 days (3 tops since right now I am working on other units hence the extra day). I can garantee 3 or less days at the current rate!

Henry
Dublin, California
_________________________
[KETRON - USA]
Design Engineer & Product Specialist.
www.KetronAmerica.com

Top
#29587 - 07/20/05 07:03 PM Re: KETRON SD1PLUS EXP.
Henry01 Offline
Member

Registered: 03/06/01
Posts: 130
Loc: Dublin, California, USA
AJ,

Please email me your shipping address and payment info and I will ship you my SD-1 in a few days. Thanks.

Henry
henryhoho@lycos.com

Top
#29588 - 08/16/05 12:24 PM Re: KETRON SD1PLUS EXP.
fzero Offline
Junior Member

Registered: 10/11/04
Posts: 20
Loc: france
AJ , we must send you SD1 ?
can you give me your adress please and the condition for these modification ?

fzero94@free.fr
_________________________
fzero

Top
#29589 - 08/20/05 02:19 PM Re: KETRON SD1PLUS EXP.
Ketron_AJ Offline
Moderator

Registered: 03/21/01
Posts: 3274
Loc: Middletown, DE
Fzero,

You may contact HENRY01 above. I just finished his about 2 weeks ago and I belive he is pleased with the results (still finding out more stuff ofcourse), but he can give you first hand information (from a customer's point of view) what the SD1Plus-EXP sounds/looks/feels like. There are others on the Solton Club as well. To date, over 30 units have been done (currently working on 3) and climbing!!

Thanks,

AJ
_________________________
[KETRON - USA]
Design Engineer & Product Specialist.
www.KetronAmerica.com

Top
#29590 - 09/07/05 02:23 PM Re: KETRON SD1PLUS EXP.
Anonymous
Unregistered


Hello A J I am a new member of this forum and I would be interested in the prices of said keyboard.I use a X1 and a Korg I30.
If I could possibly ask why when creating midifiles using arrangments;when editing using cakewalk the measures seem to be longer and bleed in to next measures with gaps and breaks in music that quantising does not cure can you help please.
regards
Emmett O'Hagan
Ireland

Top
Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online