SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Topic Options
#208045 - 02/15/02 05:56 AM Let's try it again. 9000pro Question.
Mario Offline
Member

Registered: 07/07/99
Posts: 380
Loc: Wayside, New jersey, USA
Hi gang:
I am having a problem keeping my global Volume, reverb and Chorus settings from changing every time I change a registration. I tried using the parameter Block by putting a Mark on each, but still everytime I change registrations, so do the settings. What am I doing wrong? Chico, UncleDave, where are you when I need you?
Mario
_________________________
"Music should be heard, not felt. Protect your hearing"
Take a listen to some clips of my latest CD album. Thanks!
www.MarioLaVera.com

Top
#208046 - 02/15/02 09:44 AM Re: Let's try it again. 9000pro Question.
ChicoBrasil Offline
Member

Registered: 06/09/01
Posts: 993
Loc: Belo Horizonte,Minas Gerais,Br...
Mario

I must remember to set "A" botton and save the general settings.
I did make my registrations with personal settings without troubles.
I had only some dificulties to record songs with modified styles and reverb.Before to make any registrations I made a revoice and
did save it with another style name.
Regards,Chico

Top
#208047 - 02/15/02 02:56 PM Re: Let's try it again. 9000pro Question.
dlstarry Offline
Member

Registered: 02/04/01
Posts: 670
Loc: MN. U.S.A.
Mario I think if you do like Chico say's
it will work. My 9000 PRO save's those setting's
in the registration's 1-8 & all I do is
press the red memory button then one of the
1-8 button's then the A button & save the
changes.
Hope this helps, as I'm not very good at
explaining things.(or anything else for that matter)LOL
Enjoying the 9000 PRO
Denny
_________________________
Denny Starry
KN5000, 9000 Pro
Enjoying The 9000 Pro

Top
#208048 - 02/15/02 07:54 PM Re: Let's try it again. 9000pro Question.
Mario Offline
Member

Registered: 07/07/99
Posts: 380
Loc: Wayside, New jersey, USA
Thanks Chico and Denny:
I was wondering if you are using the "Parameter Block" in the Utilities menu and if it works for both of you. It doesn't seem to work on my PRO. According to the manual, that's what it suppose to do; isn't it?, block any changes?
Could you guys please check this out on your PROs?
Mario
_________________________
"Music should be heard, not felt. Protect your hearing"
Take a listen to some clips of my latest CD album. Thanks!
www.MarioLaVera.com

Top

Moderator:  Admin 



Help keep Synth Zone Online