SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Page 10 of 11 < 1 2 8 9 10 11 >
Topic Options
#404228 - 07/01/15 11:51 AM Re: Owner of MIDJPRO! [Re: danielbordeiu]
Jerry T Offline
Member

Registered: 09/23/05
Posts: 868
Loc: Phila. 'burbs, Pa. USA
Daniel et al, Keep this tips coming ... just ordered a Midjay Pro ...
Ciao,
Jerry

Top
#404241 - 07/01/15 05:23 PM Re: Owner of MIDJPRO! [Re: DonM]
Dnj Online   content
Senior Member

Registered: 09/21/00
Posts: 34125
Loc: New Jersey
Originally Posted By: DonM
I've been talking to AJ. The SD7 will have the same vocal processor/harmonizer as in the Audya, in other words five parts.
It has all new sound engine and many improvements.
I'm certain I'll be getting one, especially since he promised to personally clear it for bugs!
We are discussing doing an arranger workshop in my area, probably in the next month or so.
Stay tuned! smile


Any info on the Workshop in Shreveport LA Don?
_________________________
Roland EA7, TC Helicon Perform VK, LD Maui 28's, LD Maui 5, Mixcraft 8 Pro

“Be so good they can't ignore you”

Top
#404277 - 07/02/15 11:35 PM Re: Owner of MIDJPRO! [Re: danielbordeiu]
DonM Offline
Senior Member

Registered: 06/25/99
Posts: 13913
Loc: Benton, LA, USA
I'll have to get with AJ to set a date. Sort of waiting for an OS update.
_________________________
DonM

Top
#412688 - 12/07/15 06:36 AM Re: Owner of MIDJPRO! [Re: DonM]
danielbordeiu Offline
Member

Registered: 11/13/13
Posts: 87
Loc: Rogaland, Norway
Talking 'bout the new O.S. update -yet another disappointment.

It's even worse than before:

- nearly 40% of my Registrations does not "remember" the Right Hand Voices,

- the module randomly freezes,

- randomly restarts,

- the lock tempo STILL does not work,

- still NO User Ram Sound,

- poorely designed DISPLAY SKINS,

- no Display Contrast function and the list goes on and on and on...

It can be lack of skills, at the programmer's end... such a bad coding...

See and hear for yourselfhow messy it is: another O.S. - another disappointment...
_________________________
Roland RD700 exp., Ketron Audya5, Ketron MIDJPRO, TC Helicon Harmony-M, EV N/D967

Top
#412717 - 12/07/15 03:51 PM Re: Owner of MIDJPRO! [Re: danielbordeiu]
Jerry T Offline
Member

Registered: 09/23/05
Posts: 868
Loc: Phila. 'burbs, Pa. USA
I know, its frustrating ...

Top
#415259 - 01/25/16 05:29 AM Re: Owner of MIDJPRO! [Re: danielbordeiu]
motorman Offline
Junior Member

Registered: 01/25/16
Posts: 4
Loc: hudson fl.
Have you straightened out any of the problems yet? I use the MIDJPRO with the bass pedals and the tonality pedal as I'm a guitar player. I have the AJAMsonic version. I've had problems from the start with it freezing up. When it freezes, none of the buttons on the machine or the touch screen will work. I have to shut it off with the power button and reboot. The last time it froze, even the power button wouldn't work. I had to unplug and replug to reboot. Also, at times I get no volume from the outputs. I have to reboot and replug the cables.
I bought the MIDJPRO because of it's smaller size. But due to it's unreliability, I have to also take my SD3 to a gig as a spare. The idea of this machine is great, If only it worked reliably. I've had many more problems with it as well.

Top
#418193 - 03/12/16 05:01 AM Re: Owner of MIDJPRO! [Re: danielbordeiu]
filipelou Offline
Member

Registered: 11/04/06
Posts: 388
Loc: Portugal
Is it possible to change reverb and chorus of right vocei while is it playing?

Top
#426407 - 09/22/16 01:52 PM Re: Owner of MIDJPRO! [Re: danielbordeiu]
midisqueeze Offline
Junior Member

Registered: 09/21/16
Posts: 12
Loc: New York
I've had my Midjpro since November 2015. It too freezes on occasion (approximately up to 1-3 times during a four hour gig). I have an appointment with Ajamsonic to analyze and possibly replace mother board but must play two gigs in the meantime, would be very interested if anyone has found a viable solution.

Top
#426670 - 10/04/16 10:27 PM Re: Owner of MIDJPRO! [Re: midisqueeze]
danielbordeiu Offline
Member

Registered: 11/13/13
Posts: 87
Loc: Rogaland, Norway
Couldn't come up with anything.
Mine is freezing in 90% of the cases when I use a 12/8 Midjpro resident style, no matter how many acc tracks I use, or what chords I play or what Var. am in..
The worse part is that's impossible to figure out what's triggering this abnormal behavior...
It seems like none of Ketron engineers are reading this posts...
_________________________
Roland RD700 exp., Ketron Audya5, Ketron MIDJPRO, TC Helicon Harmony-M, EV N/D967

Top
#426671 - 10/04/16 10:36 PM Re: Owner of MIDJPRO! [Re: filipelou]
danielbordeiu Offline
Member

Registered: 11/13/13
Posts: 87
Loc: Rogaland, Norway
Originally Posted By: filipelou
Is it possible to change reverb and chorus of right vocei while is it playing?



Not possible while the arranger is playing.
_________________________
Roland RD700 exp., Ketron Audya5, Ketron MIDJPRO, TC Helicon Harmony-M, EV N/D967

Top
Page 10 of 11 < 1 2 8 9 10 11 >

Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online