SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Page 1 of 2 1 2 >
Topic Options
#366385 - 05/17/13 06:30 AM Copy function
spfernandes Offline
Member

Registered: 10/12/11
Posts: 44
Loc: Portugal
In Audya5 there any way to copy the Drum1 for Drum2 and CHORD1 for chord2, etc...?

Greetings

Top
#366386 - 05/17/13 08:28 AM Re: Copy function [Re: spfernandes]
andreurivero Offline
Member

Registered: 03/05/12
Posts: 78
I think it's not possible, and it's a great handicap when you have a accompaniment in Ch5 and you want to put a LIVE GUITAR in this place, if it could copy from Ch5 to another Ch will be perfect, but not posible, only in the same style or from other style copy one Ch to the same Ch.

Top
#366407 - 05/17/13 11:38 PM Re: Copy function [Re: spfernandes]
Sokratis 1974 Offline
Member

Registered: 06/06/10
Posts: 712
Loc: Hellas, Creta, Iraklion
Originally Posted By: spfernandes
In Audya5 there any way to copy the Drum1 for Drum2 and CHORD1 for chord2, etc...?

Greetings

Yes of course you can to copy a section of style...
Select your style that you want, press (EDIT) press F9 - COPY: Access to the COPY menu.

The Copy feature can be used for a single part (e.g.
Chord 2), or an entire arrangement (Arranger B) "Global"

1) Selected the Arrangement to Copy from by
pressing the F2 button, then using the dedicated
Arranger buttons (A, B, C, D …Ending).
2) Selected the Arrangement to Replace (Copy to)
by pressing the F7 button and changing with the
Data Value wheel.
3) Use the navigation arrows to select either the
whole Arrangement part (Global) or a single part
of the selected Arrangement you want to Copy
from the displayed column.
4) Press EXECUTE to actually copy the selected
part.
_________________________
Style Producer, Sound Engineer, Sound Design.
Yamaha Genos, Ketron Audya 76, Audya 5, SD1, Korg Pa3x, microarranger, Roland Fantom G6, V-Synth XT, XV-5080, SH201, D-50, Novation KS4, Dave Smith Evolver

Top
#366492 - 05/20/13 04:22 AM Re: Copy function [Re: Sokratis 1974]
spfernandes Offline
Member

Registered: 10/12/11
Posts: 44
Loc: Portugal
Hi Sokratis!

Yes, I know that! My question is different, for example: I have a style (Brazil), and within the range of A, want to copy the track of the Chord5 to the track of Chord4 (because I need to introduce a Live Guitar ...)! how I can do this?

greetings

Top
#366501 - 05/20/13 09:17 AM Re: Copy function [Re: spfernandes]
Sokratis 1974 Offline
Member

Registered: 06/06/10
Posts: 712
Loc: Hellas, Creta, Iraklion
Originally Posted By: spfernandes
Hi Sokratis!

Yes, I know that! My question is different, for example: I have a style (Brazil), and within the range of A, want to copy the track of the Chord5 to the track of Chord4 (because I need to introduce a Live Guitar ...)! how I can do this?

greetings

Copy/Variation A to Variation A/Chord 5 to Chord 4.


Edited by Sokratis 1974 (05/20/13 09:19 AM)
_________________________
Style Producer, Sound Engineer, Sound Design.
Yamaha Genos, Ketron Audya 76, Audya 5, SD1, Korg Pa3x, microarranger, Roland Fantom G6, V-Synth XT, XV-5080, SH201, D-50, Novation KS4, Dave Smith Evolver

Top
#366512 - 05/20/13 12:34 PM Re: Copy function [Re: Sokratis 1974]
andreurivero Offline
Member

Registered: 03/05/12
Posts: 78
Hi Sokratis, many thanks for your esplanation but I try to do this that you say and I can't.
I send a pattern name TEST_CHOR5, in this pattern in Ch 5 there's a SAXO, I want to copy this SAXO to another Ch,(for example Ch4 that is a empty Ch), now I'll tell you the steps that I do to make the copy and could you say me if it's correct?.
I search the style in USER STYLE and I select it (F1-F10) > EDIT (Now I have in the main screen of EDIT) > F9 (COPY)
Now you say that I can select in FROM the variation A,B,C,D and the Ch (1,2,3,4,5). Next step F7 Select variation A,B,C,D, and the Ch (1,2,3,4,5), (in this case I want copy from Ch 5 to Ch4) I try but don't work, I make some mistake? Many thanks Sokratis. Andreu


Attachments
TEST_CHORD5.zip (6 downloads)



Edited by andreurivero (05/20/13 12:35 PM)

Top
#366555 - 05/21/13 05:31 AM Re: Copy function [Re: spfernandes]
Sokratis 1974 Offline
Member

Registered: 06/06/10
Posts: 712
Loc: Hellas, Creta, Iraklion
You are right my friend.... I check to copy from different Chords and it is impossible!!!!.... I had copy from same Chords and it is ok....
So far, I had not tried to copy different Chords....

I have give a report about this problem in Ketron to fix it....
_________________________
Style Producer, Sound Engineer, Sound Design.
Yamaha Genos, Ketron Audya 76, Audya 5, SD1, Korg Pa3x, microarranger, Roland Fantom G6, V-Synth XT, XV-5080, SH201, D-50, Novation KS4, Dave Smith Evolver

Top
#366558 - 05/21/13 07:10 AM Re: Copy function [Re: Sokratis 1974]
spfernandes Offline
Member

Registered: 10/12/11
Posts: 44
Loc: Portugal
Hi Sokratis!

I apologize for insisting, but when I enter the Copy menu (in the Style Edit), I only see these "options":

F1 - From
F2 - Arr. (ABCD)
F3 - (none)
F4 - User
F5 - (style name)
F6 - To
F7 - Arr. (ABCD)
F8 - (none)
F9 - User
F10 - (style name)

Where do I find "Copy/Variation A to Variation A/Chord 5 to Chord 4" like you said?

greetings


Edited by spfernandes (05/21/13 07:12 AM)

Top
#366578 - 05/21/13 09:19 PM Re: Copy function [Re: spfernandes]
Sokratis 1974 Offline
Member

Registered: 06/06/10
Posts: 712
Loc: Hellas, Creta, Iraklion
No problem my friend...
However I have replied one post before....
Yes... exist problem ... Is impossible to copy different Chords...
I have given a report about this problem in Ketron to fix it.. I hope to fix...


Edited by Sokratis 1974 (05/21/13 09:22 PM)
_________________________
Style Producer, Sound Engineer, Sound Design.
Yamaha Genos, Ketron Audya 76, Audya 5, SD1, Korg Pa3x, microarranger, Roland Fantom G6, V-Synth XT, XV-5080, SH201, D-50, Novation KS4, Dave Smith Evolver

Top
#366596 - 05/22/13 04:19 AM Re: Copy function [Re: Sokratis 1974]
spfernandes Offline
Member

Registered: 10/12/11
Posts: 44
Loc: Portugal
Thank you again Sokratis! I miss the good old SD1 ... everything was there and everything was possible (or almost)

Regards

Top
Page 1 of 2 1 2 >

Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online