SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion

Page 1 of 2 1 2 >
Topic Options
#352678 - 10/12/12 11:19 AM Tyros 4 Discontinued ?
pratzert Offline
Member

Registered: 10/22/02
Posts: 43
Loc: Kingsville, Maryland. USA
I have been thinking about selling my KN7000 and getting a Tyros 4. But the Yamaha website show it as being "Discontinued".

Is that true ? If so, what has Yamaha come out with as a replacement ?

Thanks for any insight.

Tim

Top
#352683 - 10/12/12 12:25 PM Re: Tyros 4 Discontinued ? [Re: pratzert]
Tony Hughes Offline
Senior Member

Registered: 01/30/06
Posts: 3929
Tim,

Show us the link please.
_________________________
Tyros 4/Pair SR 350/ PC with a i8 intel chip, XENYX 802, Ford Focus 2 litre/Tascam DR07/Brother printer/Designjet 500/ our Doris/5 Grandchildren/ white boxers short Kymart shipped over and Typhoo Tea Earl Grey

Top
#352687 - 10/12/12 01:00 PM Re: Tyros 4 Discontinued ? [Re: pratzert]
Dnj Online   content
Senior Member

Registered: 09/21/00
Posts: 27586
Loc: New Jersey, USA
If this is true I'm not surprised...it's the old iphone scenario buy a i4S phone today...in a year they come out with the i5,....iPad,..... now they announce the mini iPad soon.......Tyros is no different it's time has come... and now gone. get ready to sell yours or maybe pick one out after the new TOTL Yamaha S90ish tyros or whatever it will be called model comes to market. Welcome to the High Tech World! cool2


Edited by Dnj (10/12/12 01:03 PM)
_________________________
Current Live Gig Rig:
Yamaha S950,Yamaha DXR Speakers,EV ZXA1 Sub,
Yamaha MG06X Mixer,EV N/D967,N/D767, Sennheiser E845S
Audio Technica 700 wireless, Lenovo S10 LT,
Ultimate IQ2000,

Top
#352695 - 10/12/12 01:31 PM Re: Tyros 4 Discontinued ? [Re: pratzert]
hammer Offline
Senior Member

Registered: 01/27/08
Posts: 1339
Loc: Texas
Here is Yamaha's website.
http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/keyboards/arranger_workstations/tyros4/

I could find no indication of the T4 being discontinued.

Deane

Top
#352696 - 10/12/12 01:33 PM Re: Tyros 4 Discontinued ? [Re: Dnj]
Tony Hughes Offline
Senior Member

Registered: 01/30/06
Posts: 3929
Donny,

If you had posted this thread I would think it was true, when you go trawling you usually find the goodies, I know you have been a bit in the background for a while, Ian would have know as well.

Tony
_________________________
Tyros 4/Pair SR 350/ PC with a i8 intel chip, XENYX 802, Ford Focus 2 litre/Tascam DR07/Brother printer/Designjet 500/ our Doris/5 Grandchildren/ white boxers short Kymart shipped over and Typhoo Tea Earl Grey

Top
#352697 - 10/12/12 01:34 PM Re: Tyros 4 Discontinued ? [Re: hammer]
Tony Hughes Offline
Senior Member

Registered: 01/30/06
Posts: 3929
Originally Posted By: hammer
Here is Yamaha's website.
http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/keyboards/arranger_workstations/tyros4/

I could find no indication of the T4 being discontinued.

Deane


There you go, not a hope in hell it's being discontinued.

Tim show us the link!!!!!

You are not confusing the Tyros 4 with the Wesri Wing are you???

Top
#352702 - 10/12/12 02:38 PM Re: Tyros 4 Discontinued ? [Re: pratzert]
abacus Offline
Senior Member

Registered: 07/21/05
Posts: 3957
Loc: English Riviera, UK
Hi Tim

T4 is one of the top arrangers out there in both what it does and sales wise, so itís highly unlikely that it is being discontinued.

Are you sure you are not confusing it with the T3, as a number of Yamaha sites have them both shown, but only the T3 has discontinued shown beneath it.

Tony

Give it a rest, or get the meds changed.

Hope this helps

Bill
_________________________
English Riviera:
Live entertainment, Real Ale, Great Scenery, Great Beaches, why would anyone want to live anywhere else (Iím definitely staying put).

Top
#352704 - 10/12/12 02:42 PM Re: Tyros 4 Discontinued ? [Re: pratzert]
hammer Offline
Senior Member

Registered: 01/27/08
Posts: 1339
Loc: Texas
Oh heck Tony - you keep things interesting.
Deane

Top
#352707 - 10/12/12 03:00 PM Re: Tyros 4 Discontinued ? [Re: pratzert]
ianmcnll Offline
Senior Member

Registered: 07/27/05
Posts: 10163
Loc: Cape Breton Island, Canada
As far as I know it is still alive, in the line-up, and still selling very strongly.

Sold one this week past to another studio...that makes three Tyros4 gone to pro studios in the last few months.

Can this be a trend...arrangers being more recognized as legit studio tools?

Ian
_________________________
Yamaha Tyros4, Yamaha MS-60S Powered Monitors(2) ...

Top
#352720 - 10/12/12 11:12 PM Re: Tyros 4 Discontinued ? [Re: abacus]
Tony Hughes Offline
Senior Member

Registered: 01/30/06
Posts: 3929
Originally Posted By: abacus
Hi Tim

Tony

Give it a rest, or get the meds changed.

Hope this helps

Bill


Bill,

I don't find the medication thing funny anymore even if you do, have a little respect for your elders and I am being serious now, find some other punch line, I am sure your well versed to do so.

Top
Page 1 of 2 1 2 >



Moderator:  Admin 



Help keep Synth Zone Online