SYNTH ZONE
Visit The Bar For Casual Discussion
Topic Options
#33188 - 02/20/03 12:48 AM xd3 problems
Anonymous
Unregistered


Hi everybody.
I bought a new xd3 one month ago and had some problems with storage of mute-track and transpose on midifiles .I make mute of lead track and transpose -1or more ,save and playing again the song all plays like I did nothing ,no mute no transpose.Anybody knows why?.
sorry for my bad english...

Top
#33189 - 02/20/03 07:45 AM Re: xd3 problems
DanO1 Offline
Senior Member

Registered: 01/31/01
Posts: 3591
Loc: Maryland
OK ......You must save your edit's while the GM midi parts are showing on the screen , after you have pressed stop .


Save and rename . Are you saving to disk or the hard drive ? Dano
_________________________
dansmusicgear@aol.com
https://www.reverbnation.com/danoneil?profile_view_source=profile_box

Top
#33190 - 02/20/03 01:51 PM Re: xd3 problems
Flavie Offline
Member

Registered: 10/11/01
Posts: 102
Loc: Ontario - Canada
HeeeHeeee!!!!!

Welcome to the club! Oh yes! I've been waiting for someone to encounter same problem as me, and here you are! I've been posting this problems since two months ago! Nobody seems to notice me!
IS NOT WORKING saving any midi filters including muted tracks. The only solutions is to lower the track volume to 0, or to edit the midifile on a PC!
Sorry for the bad news! We have to wait veeeeery patient for new OS releases!
Flavi.


[This message has been edited by Flavie (edited 02-20-2003).]
_________________________
---------------------
www.fantasyband.ro

Top
#33191 - 02/20/03 06:29 PM Re: xd3 problems
DanO1 Offline
Senior Member

Registered: 01/31/01
Posts: 3591
Loc: Maryland
I have not had any problems editing midi files on the XD3 . Dano
_________________________
dansmusicgear@aol.com
https://www.reverbnation.com/danoneil?profile_view_source=profile_box

Top
#33192 - 02/26/03 11:24 PM Re: xd3 problems
Anonymous
Unregistered


oh whell..after one week I can resolve the problem, but it seems a little strange how.
I just couldn't save the volume changes (es.track 4 to volume 0), because the mute saving doesn't work,and the transpose saving neither..I've played with ketron x1 3 years and now with xd9 two months before annoying you with my troubles..I just re-install the new operative system ,But the first time nothing happened ,the second time all ok for two days ,and now (I hope) after the third time all works good!Bah!
Thank you guys..

Top

Moderator:  Admin, Ketron_AJ, Tonewheeldude 



Help keep Synth Zone Online